Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς

Η ομάδα των εθελοντών ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, όπου θα ανοίξουν στο κοινό, αρχοντικά μοναδικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας, στην Κηφισιά. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο δοκιμαστικές περιηγήσεις με τους εθελοντές, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη ημέρα!
Οι 60 εθελοντές προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες για την επιτυχία της εκδήλωσης «Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς» που διοργανώνει ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ σε συνεργασία με το OPEN HOUSE ATHENS.

Για το μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και την ιστορία δουλεύει συστηματικά η οργανωτική επιτροπή η οποία αποτελείται από την  Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων –Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τουρισμού και Εθελοντισμού κα Ζέτη Κασιμάτη, τον Εντεταλμένο Μουσειακής Πολιτικής κ. Πάνο Ραυτόπουλο, την Αρχαιολόγο Μουσειολόγο κα Αθηνά Χιώτη και την κα Σταυρούλα Τσέλου από το Open House Athens.
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των πολιτών στις προεγγραφές για τον περίπατο- ξενάγηση. Επειδή ο αριθμός των ατόμων  έχει ήδη συμπληρωθεί  οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σύντομα για το νέο περίπατο στα Αρχοντικά της Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου